Mitä on yliopisto-opiskelu?

Yleinen

Tällä videolla esitellään yleisesti yliopisto-opintoja ja annetaan muutamia vinkkejä sen aloittamiseen Vaasan yliopistossa!

 

Sisältö estetty, salli kaikki evästeet nähdäksesi sisällön.

1 kommentti artikkeliin “Mitä on yliopisto-opiskelu?

  1. Yliopisto-opiskelu on koulutusta, jonka tarkoitus on antaa opiskelijoille tutkinnon suorittamiseen tarvittavat tiedot ja taidot. Yliopisto-opiskelijat opiskelevat kursseja, jotka liittyvät heidän alansa akateemiseen tutkimukseen ja ymmärrykseen. Heillä on usein mahdollisuus tutkia tiettyä aihetta syvemmin ja saavuttaa laajempi näkemys alasta. Yliopisto-opiskelijat saavat pätevyyttä ja itsearvostusta, jotka tarjoavat heille laajemmat työmahdollisuudet. Yliopisto-opiskelijat voivat saada laajan ymmärryksen tiettyyn aiheeseen, mikä antaa heille paremmat mahdollisuudet tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ray Ohtonen

Ray Ohtonen - Tune Up Your Studies

Opintopsykologi Vaasan yliopistossa.