Kirjoittaja on yliopistotutkija Johtamisen yksikössä

Pop up leadership -profiili

Yleinen

KOIVUNEN_NIINA_BLOGIKUVA_IMG_1421.jpg

Welcome to my blog dear reader. My idea and wish is to talk about the topic I have studied for the past 20 plus years, or 30 even, depending on how one counts: leadership. Let us see what will follow. And yes, popping up is the the way to go about and do things these days.

Tervetuloa lukemaan blogiani. Ajatuksenani on kirjoitella aiheesta, jota olen tutkinut, ihmetellet, vihannut ja rakastanut viimeiset 30 vuotta, eli johtajuudesta. Katsotaan mitä saan aikaiseksi ja miten tämä aloitus mahtaakaan jatkua. Ja otsikosta, eikös kaikki ole nykyään pop-up sitä ja pop-up tätä, miksi ei siis myös leadership?

Niina Koivunen
Yliopistotutkija / Associate professor
Johtamisen akateeminen yksikkö / The School of Management
Vaasan yliopisto / University of Vaasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Niina Koivunen

Niina Koivunen - Pop-up leadership