Talvinen kuva lumisateesta ja lumisista oksista

Oivaltavaa vuotta 2023!

LUMA-keskus Pohjanmaa

Kiitos kaikille LUMA-keskus Pohjanmaan blogin seuraajille, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta 2022! Vuoden aikana olemme ehtineet monenlaista aina mikroskoopeista satelliitteihin.

Kiitos myös vuoden 2022 Globaalit sankarit joulukalenterin seuraajille! Kalenteriluukkuihin voi vielä kurkistaa täällä blogissa. Jos jonkin luukun oikea vastaus jäi askarruttamaan, voit vielä tarkistaa vinkit ja oikeat vastaukset tästä: Globaalit sankarit -joulukalenterin luukut ja vastaukset

Inspiroivaa, oivaltavaa ja iloista vuotta 2023 kaikille! Nähdään tiedekasvatuksen merkeissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä