Luukku 1 – Joulun odotus

Oivallusten joulukalenteri

Tästä se joulun odotus alkaa! Katso mitä löytyy ensimmäisen luukun videon takaa ja sen jälkeen arvioi aikaa yksin, kaverin tai luokan kanssa.  

Linkki videoon:

 

Arvioi aikaa 

Nyt testataan, miten hyvin osaat arvioida aikaa! Ota esiin sekuntikello esimerkiksi kännykästä tai älylaitteesta, sulje silmät, laita ajanotto käyntiin ja pysäytä se, kun uskot että yksi minuutti on kulunut. Miten lähelle minuuttia pääsette?  

2 kommenttia artikkeliin “Luukku 1 – Joulun odotus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät postaukset

LUMA-keskus Pohjanmaa

Vaasan yliopistossa osataan flipata!

Flippauksessa asetelma, jossa opettaja ensin tutustuttaa oppijat uuteen aiheeseen, minkä jälkeen oppimista syvennetään esimerkiksi kotitehtävillä, käännetään eli flipataan. Uuden aiheen oppiminen aloitetaankin itsenäisesti opettajan osoittaman materiaalin avulla, minkä jälkeen oppimista syvennetään opettajajohtoisessa opetuksessa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä