Luukku 24. Jouluaatto Vaasassa

Globaalit sankarit - joulukalenteri

Vihdoin jouluaatto on saapunut ja joulukalenterin matkamme on päätynyt turvallisesti takaisin Suomen kamaralle Vaasaan. Kiitos, että olet odottanut joulua kanssamme. Näin lopuksi haluamme jakaa kaikille vielä vinkkejä kestävämmän joulun viettoon ja sen myötä toivottaa teille oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua!

Motivan vinkit kestävään jouluun.

 

Kiitos joulukalenterimatkasta kanssamme! Jos jonkin luukun oikea vastaus jäi askarruttamaan, voit vielä tarkistaa vinkit ja oikeat vastaukset tästä: Globaalit sankarit -joulukalenterin luukut ja vastaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät postaukset

LUMA-keskus Pohjanmaa

Vaasan yliopistossa osataan flipata!

Flippauksessa asetelma, jossa opettaja ensin tutustuttaa oppijat uuteen aiheeseen, minkä jälkeen oppimista syvennetään esimerkiksi kotitehtävillä, käännetään eli flipataan. Uuden aiheen oppiminen aloitetaankin itsenäisesti opettajan osoittaman materiaalin avulla, minkä jälkeen oppimista syvennetään opettajajohtoisessa opetuksessa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä