Globaalit sankarit – joulukalenteri

Globaalit sankarit - joulukalenteri

Tervetuloa odottamaan joulua LUMA-keskus Pohjanmaan kanssa! Tänä vuonna kierrämme maailmaa ja etsimme vastauksia uudessa Globaalit sankarit -joulukalenterissa. Luukuista paljastuu erilaisia kulttuureihin, kestävään kehitykseen, energiaan sekä luontoon liittyviä kysymyksiä sekä tehtäviä. Ehkä saat joulukalenterista jotain vinkkejä ja ajatuksia myös omaan joulun odotukseesi ja valintoihisi. Joulukalenteri on ensisijaisesti suunnattu 3.-6.-luokkalaisille opetusryhmille, mutta sen sisältöä voi halutessaan hyödyntää kuka vaan. Joulukalenteri perustuu LUMA-keskus Pohjanmaan Globaalit sankarit -lautapeliin, jota kehitetään Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston rahoittamassa projektissa.

Joulukalenteria voit seurata täällä blogissamme joulukuun alusta alkaen.

Joulukalenterin luukut ja oikeat vastaukset voit katsoa myös tästä: Globaalit sankarit -joulukalenterin luukut ja vastaukset

Pohdintojen täyteistä joulunodotusta!

Jouluisin terveisin,

LUMA-keskus Pohjanmaan tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä