Luukku 24 – Hyvää joulua!

Joulukalenteri

Kiitos, kun olet odottanut joulua meidän kanssamme. Toivomme, että olet viihtynyt seurassamme ja että joulukalenteri on tarjonnut sinulle iloa ja oivalluksia! Haluamme toivottaa sinulle hyvää joulua sekä onnellista ja oivalluksellista uutta vuotta 2021!  

Linkki videoon:

 

Näyttikö raketin laukaiseminen jännittävältä ja hauskalta?  Tee itse oma raketti esimerkiksi uudeksi vuodeksi. Ohjeet erilaisten rakettien tekoon löydät täältä https://www.ulapland.fi/FI/Kotisivut/Rakettikerho/FI 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viimeisimmät postaukset

LUMA-keskus Pohjanmaa

CanSat-kilpailu Vaasassa 3.-6.4.2022

Mikä on CanSat?

CanSat on juomapurkin kokoisessa kotelossa oleva täysin toimiva satelliitin pienoismalli, joka lähetetään yläilmoihin keräämään tutkimuksellista havaintotietoa. Tämän päivän tekniikka, tarvittavien komponenttien edullisuus sekä niiden helppo saatavuus tekevät avaruustutkimuksen toteutuksen mahdolliseksi myös kouluissa.

CanSat on ESERO:n (European Space Education Resource Office) oppilaitoksille tuottama hands-on -aktiviteetti, jossa kehitetään tieteellisen tutkimuksen tekemisen taitoja, harjoitetaan kädentaitoja, tutustutaan ohjelmointiin Arduino-tietokoneilla ja tehdään yhteistyötä vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä