Tietovisa

Luukku 20 – Lemmikin joulu

Joulun aikaan pöydät notkuvat herkkuja ja perheen lemmikit ovat usein apajilla. Kaikki jouluherkut eivät kuitenkaan sovi eläimen suuhun, ja jotkut herkut voivat olla jopa vaarallisia ja jopa myrkyllisiä. Mitä kannattaa varoa, ja pitää eläimen ulottumattomissa?

Linkki luukkuun:

Video luukku 20

Aiheesta voi lukea lisää esimerkiksi tässä: https://koirakissaklinikka.fi/koira-artikkelit/lemmikeille-myrkylliset-ja-vaaralliset-jouluruuat

Liitteenä: TIETOVISA –Tunnistatko nämä enemmän tai vähemmän harvinaiset lemmikit?

Tietovisan vastaukset:

Tietovisan vastaukset