Luukku 17 – Jouluruuat ja rasvat

Mitä sinulle tulee mieleen, kun kuulet puhuttavan jouluruuista ja rasvoista? Joulukinkku, – kalkkuna vai kenties polttoaineet?

Jouluruokien paistinrasvat talteen ja dieseliksi

Kinkkutemppu on kotitalouksille suunnattu haaste, jonka on innostaa suomalaisia kiertotalouteen. Kerää kotona jouluherkkujen paistinrasvat lähipiirisi kanssa talteen, toimita ne lähimmälle keräyspisteelle niin niistä tehdään polttoainetta, dieseliäMistä kaikista jouluruuista kinkun lisäksi voidaan saada paistinrasvaa, jota voidaan hyödyntää dieselin valmistukseen?

Vastauksia löytyy haasteen sivustolta https://www.kinkkutemppu.com/