Luukku 15 – 3D-tulostus

Oivallusten joulukalenteri

3D-tulostus on kasvava ala ja sitä hyödynnetään yhä useammassa paikassa aina kotitalouksista teollisuuteen. Nyt otetaan pieni kurkistus siihen, millainen 3D-tulostus on prosessina ja mitä esimerkiksi Technobothnialla on tulostettu. Saatat jopa yllättyä! 

Linkki videoon: 

3D-mallintaminen 

Tiesitkö, että avoimen lähdekoodin ohjelmistvoit etsiä ja tulostaa erilaisia valmiita malleja. Yksi tällainen sivusto on https://www.thingiverse.com/ Mikäli 3D-mallinnus kiinnostaa sinua voit helposti lähteä tutustumaan 3D-mallinnuksen alkeisiin esimerkiksi Tinkercad-ohjelman avulla sivustolta https://www.tinkercad.com/  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät postaukset

LUMA-keskus Pohjanmaa

Vaasan yliopistossa osataan flipata!

Flippauksessa asetelma, jossa opettaja ensin tutustuttaa oppijat uuteen aiheeseen, minkä jälkeen oppimista syvennetään esimerkiksi kotitehtävillä, käännetään eli flipataan. Uuden aiheen oppiminen aloitetaankin itsenäisesti opettajan osoittaman materiaalin avulla, minkä jälkeen oppimista syvennetään opettajajohtoisessa opetuksessa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä