Luukku 11 – Jouluinen tutkimusmatka

Millaisia jääkauden jälkiä löydät Suomesta? Minne kannattaa matkustaa tai mennä, jos haluaa nähdä ja kokea jääkauden merkkejä edelleen?  Tervetuloa tutkimusmatkalle kanssamme!

Opi lisää maailmanperinnöstä!

Suomessa on tällä hetkellä seitsemän Unescon maailmanperintökohdetta.  Nämä kohteet edustavat erityisen arvokasta kulttuuri- tai luonnonperintöä. Tutustu lisää aiheeseen Maailman­perintökasva­tus –sivujen materiaalien avulla kohteittain ja oppiaineittain:  https://www.maailmanperinto.fi/materiaali/