luukku 2

Luukku 2 – Liikunta ja oppiminen

Joulukalenteri

Mikä tukee oppimista ja hyvää oloa? Olisiko vaikka liikkuminen? Katso video ja liiku kanssamme liikuntalajien parissa.  

Linkki videoon: 

 

Opi matematiikkaa ja luonnontieteitä liikkumalla: 

Miltä kuulostaisi Hämähäkinverkko? Lisätiedot ja ohjeet täältä: 

https://luma.uef.fi/category/oppiaineet/liikunta/ 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viimeisimmät postaukset

LUMA-keskus Pohjanmaa

CanSat-kilpailu Vaasassa 3.-6.4.2022

Mikä on CanSat?

CanSat on juomapurkin kokoisessa kotelossa oleva täysin toimiva satelliitin pienoismalli, joka lähetetään yläilmoihin keräämään tutkimuksellista havaintotietoa. Tämän päivän tekniikka, tarvittavien komponenttien edullisuus sekä niiden helppo saatavuus tekevät avaruustutkimuksen toteutuksen mahdolliseksi myös kouluissa.

CanSat on ESERO:n (European Space Education Resource Office) oppilaitoksille tuottama hands-on -aktiviteetti, jossa kehitetään tieteellisen tutkimuksen tekemisen taitoja, harjoitetaan kädentaitoja, tutustutaan ohjelmointiin Arduino-tietokoneilla ja tehdään yhteistyötä vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä