Oivallusten joulukalenteri

Oivallusten joulukalenteri

LUMA Pohjanmaan supersuosittu Oivallusten joulukalenteri palaa tänä vuonna samoilla sisällöillä uudelleen! Kutsumme teidät mukaan seuraamaan virtuaalista Oivallusten joulukalenteria, josta riittää iloa joulukuun jokaiseen päivään aina jouluaattoon asti! Miten joulu, luonnontieteet ja teknologia liittyvät toisiinsa? Avaa luukku joka päivä, opi jotain uutta ja poimi parhaat jouluvinkit ja lahjaideat talteen! Luukkujen sisältö soveltuu parhaiten alakoulu-ikäisille lapsille, mutta uppoaa taatusti kaikenikäisille joulua rakastaville.

Vietetään yhdessä oivallusten täyteistä joulunodotusta!

Jouluisin terveisin,

LUMA- Pohjanmaan tiimi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä