Oivallusten joulukalenteri 2020

Joulukalenteri

Tänä vuonna haluamme tarjota teille mahdollisuuden odottaa joulua yhdessä meidän kanssamme. Siksi kutsumme tiedät mukaan seuraamaan virtuaalista Oivallusten joulukalenteria 2020, josta riittää iloa joulukuun jokaiseen päivään aina jouluaattoon asti! Miten joulu, luonnontieteet ja teknologia liittyvät toisiinsa? Avaa luukku joka päivä, opi jotain uutta ja poimi parhaat jouluvinkit ja lahjaideat talteen!Luukkujen sisältö soveltuu parhaiten alakoulu-ikäisille lapsille, mutta uppoaa taatusti kaikenikäisille joulua rakastaville.

Luukut avataan tähän blogiin joka päivä klo 6:00 ajalla 1-24.12.2020 ja niiden sisällöstä voi nauttia aina tammikuun 2021 loppuun asti. Mikäli haluat luukut kätevästi sähköpostiisi, voit tilata ne sinne kotisivujemme kautta.

Vietetään yhdessä oivallusten täyteistä joulunodotusta!

Jouluisin terveisin,

LUMA-tiimin Hanna, Katarina, Maarit ja Saana

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaa - Oivalluksia etsimässä