LEADIS laajenee

Yleinen

Elokuun alusta LEADIS-projekti laajeni ja tiimiin saatiin vahvistusta! Mukaan tulivat projektitutkija Heini Pensar ja tutkimusavustaja Ida-Maria Palmu. Syyskuun alusta tiimiin liittyy myös osa-aikainen projektitutkija Toni Lehtimäki. Tervetuloa!

Etätyön ja sen menestyksekkään johtamisen tutkimuksemme laajenee opetusalalta yrityspuolelle, ja tutkimuksen uutena rahoittajana on Business Finlandin Co-Creation -rahoitus (6 kk), jolla tuetaan ratkaisujen tuottamista koronakriisissä.

Stay tuned, työyhteisöaineiston ensimmäinen vaihe yrityspuolella on jo kerätty ja vastaajia on sieltäkin yli 1200 -kiinnostavia löydöksiä koronakriisn aikaisesta etätyöstä on luvassa jatkossakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilpi Kangas

Hilpi Kangas - LEADIS - Tutkimusta etätyön ja hajallaan toimivien organisaatioiden johtamisesta